Primăria Jibou investește masiv în educație și sănătate

„Nu la modul declarativ, ci cu #fapte argumentăm că #educația și #sănătatea sunt priorități pentru autoritatea publică locală”, a declarat primarul orașului Jibou, ing. Dan Ghiurco.

✅În luna martie a anului 2017 a fost depus proiectul #Reabilitarea și modernizarea Grădiniței cu program normal nr. 2, iar contractul de #finanțare a fost semnat în noiembrie 2017. Lucrările au început în august 2018 și sunt finalizate în proporție de aproximativ 90 %.

✅În anul 2018 a fost depusă cererea de finanțare pentru #Modernizarea și #extinderea Grădiniței cu program prelungit Prichindel Jibou. Contractul de finanțare a fost semnat în iunie 2019. În acest moment s-a reluat procedura de #licitație a execuției lucrării.

✅Cererea de finanțare pentru un alt #proiect care vizează Reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Lucian Blaga, a fost depusă în 2018, iar contractul de finanțare s-a semnat în iulie 2020.

✅Modernizarea Liceului Tehnologic Octavian Goga și #construirea unei săli de sport are depusă în anul 2018 cererea de finanțare, iar la această dată se află în faza de precontractare.

✅Lucrările executate în ultimii 3 ani la Spitalul orășenesc Jibou Dr. Traian Herța dar și #dotările, asigură condiții mai bune #pacienților și nu în ultimul rând personalului #medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.