VIDEO:Primăria Meseșenii de Jos are nouă echipe de muncitori la lucru pe șantiere

Săptămâna trecută împreună cu primarul Alexandru Bercean am luat la verificat fiecare șantier deschis în care se lucrează în această perioadă.

Ing. Alexandru Bercean se află la primul mandat de primar, ales în 2016 și devenind cel mai tânăr primar din Sălaj.

Comuna Meseșenii de Jos a avut de câștigat pentru faptul că și-a ales un primar tânăr. Alexandru Bercean este toată ziua în teren și verifică execuția fiecărui șantier. De cele mai multe ori chiar pune mâna și lucrează cot la cot cu muncitorii, ceea ce dovedește că scaunul de primar i se potrivește.

Primul șantier la care ne-am oprit se derulează în Aghireș pe strada Vacilor unde se execută lucrări la fundația drumului în vederea asfaltării. Am mers apoi pe strada Berc unde se lucrează la reprofilarea șanțurilor.

Tot în Aghireș am verificat șantierul de pe strada Cionca unde se execută lucrări de lărgire și consolidare drum în vederea asfaltării. Am plecat apoi în zona Ilina unde Primăria execută lucrări de modernizare a drumurilor de exploatație agricolă, pentru că administrația locală sprijină fermierii din comună.

În satul Fetindia am verificat lucrările care se excută la modernizarea iluminatului public cu corpuri de iluminat pe LED, pe fiecare stâlp din comună.

Vizita a continuat în loc. Meseșenii de Sus unde se execută lucrări de decoltare a văilor care au fost afectate de ploile din ultima perioadă. Aceste lucrări sunt efectuate cu personal și utilaje ale Primăriei. Buldoexcavatorul a fost achiziționat anul acesta cu 70.000 euro din fonduri europene.

Am vizitat și șantierul de la școală, unde se execută ample lucrări de modernizare, amenajare curte, realizare gard de împrejmuire.

Ultima oprire a fost la două șantiere din loc. Meseșenii de Jos, unde două echipe de muncitori lucrau la betonarea trotuarelor, accese către proprietăți și șanțuri.

„Pentru noi fiecare lucrare începută este foarte importantă, deoarece la final va duce la creșterea calității vieții în comuna noastră. În perioada următoare ne propunem să deschidem noi șantiere de lucru. Vor începe lucrările pe strada Boncouhey, se va turna primul strat de asfalt pe străzile deja pregătite. Vom realiza garduri de împrejmuire atât la terenul sintetic, cât și la dispensarul medical, ambele din Aghireș”, a transmis primarul Alexandru Bercean. 

https://www.facebook.com/100044846104472/videos/172350577603145/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.