Primăria Oradea interesată de „Altarul de Vară”, realizat de SC Citadin Zalău

La începutul lunii iunie, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Oradea, condusă de liberalul Ioan Bolojan, s-au interesat despre proiectul altarului de vară (spațiu pentru căsătorii în aer liber), realizat de SC Citadin în Parcul Central din Zalău.

La data de 5 iunie un director din cadrul Primăriei Oradea a sunat la Primăria Zalău unde a întrebat cine este arhitectul acestei frumoase lucrări.

Artizanul proiectului este viceprimarul Municipiului Zalău, ing. Teodor Bălăjel, iar firma care a executat lucrarea este SC Citadin Zalău.

Teodor Bălăjel este de profesie inginer, cu o experiență profesională de peste 15 ani în funcții de conducere la Fabrica Armătura. Bălăjel este absolvent al Institutului Politehnic „Traian Vuia” din Timișoara.  A fost șef de promoție în anul 1984, a absolvit examenul de licență cu nota 10, iar media celor cinci ani de facultate a fost 9,83.

Teodor Bălăjel este viceprimar al Municipiului Zalău din anul 2016 și este consilier local din anul 2004, având o vastă experiență politică și administrativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.