Primăria Valcău de Jos aplică cele mai stricte măsuri de protecție împotriva COVID-19

După explozia de cazuri de CORONAVIRUS la nivel național, dar și la nivel județean și local, Primăria Comunei Valcău de Jos condusă de primarul ing. Ioan Roșan a luat măsuri suplimentare pentru a preveni infectarea cetățenilor cu periculosul virus.


Potrivit unui anunț făcut de autoritățile locale, măsurile obligatorii pentru reducerea riscului de infectare cu COVID-19 sunt:

Pentru angajații din Primăria Valcău de Jos : măsurarea temperaturii, iar valorile măsurate vor fi trecute într-o fișă de monitorizare zilnică; purtarea măștii de protecție în instituție.

Pentru cetățenii din Comuna Valcău de Jos: purtarea măștii de protecție; măsurarea temperaturii.

Pentru cetățenii din afara Comunei Valcău de Jos: purtarea măștii de protecție; măsurarea temperaturii; completare chestionar evaluare și localizare.

„Având în vedere creșterea numărului de cazuri COVID-19 la nivel național și județean, Primăria Valcău de Jos a adoptat o serie de măsuri specifice, aplicabile cu strictețe atât pentru angajații Primăriei, cât și pentru cetățenii care au contact cu Primăria.

Recomand cetățenilor din comună, dar și celor care ne vizitează, să trateze cu maximă responsabilitate măsurile de protecție prevăzute de legislația în vigoare pentru a preveni apariția de noi cazuri în comuna Valcău de Jos”, a transmis primarul Ioan Roșan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.