Primăria Valcău de Jos construiește trotuare și modernizează centrul comunal

Primăria Comunei Valcău de Jos execută lucrări la trotuare în mai multe zone centrale din comună. Lucrările au demarat în cursul acestui an și sunt finanțate din bugetul local.
 
În prezent se lucrează pe două tronsoane. Într-un loc lucrările sunt executate cu muncitorii Primăriei, iar pe celălalt tronson lucrează o firmă privată.
 
„Aceste trotuare sunt utile pentru că asigură accesul locuitorilor înspre/dispre centrul comunal, iar pe de altă parte un tronson de trotuar asigură accesul copiilor înspre/dinspre școală în siguranță, fiind paralel cu drumul județean DJ 191 D, care este destul de circulat”, a transmis primarul ing. Ioan Roșan.
Primăria Valcău de Jos intenționează să extindă aceste tipuri de lucrări de amenajare de trotuare și pe alte străzi din comună.
 
Pe lângă aceste lucrări, Primăria Valcău de Josare în execuție un proiect de modernizare și asfaltare a 16 kilometri de străzi și ulițeîn toate satele aparținătoare, construirea/reabilitarea a 3 poduri peste râul Barcău și o punte pietonală în localitatea Valcău de Jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.