Primăria Zalău anunță că redeschide Creșa Voinicel

Începând de miercuri, 1 iulie, Creșa Voinicel Zalău va fi redeschisă, cu respectarea regulilor stricte de igienă și protecție sanitară.

Măsurile luate în vederea desfășurării activității educaționale în bune condiții sunt:
– Reamenajarea sălilor și reducerea numărului de copii din grupă, astfel încât să fie asigurată suprafața de 4.5 mp/copil.
– Semnalizarea și delimitarea traseului prin curtea unității, până la intrarea în incintă, în vederea respectării normelor de distanțare socială.
– Purtarea de măști, mănuși, halate de protecție și viziere, de către întreg personalul, pe toată durata programului de activitate.
– Verificarea temperaturii la intrarea în incintă, atât a angajaților, cât și a copiilor.

Pentru prevenirea riscului de îmbolnăvire și redeschiderea creșei în cele mai bune condiții au fost efectuate tratamente de dezinfecție pe holuri, în săli și grupuri sanitare.

Primăria Zalău construiește o creșă nouă în cart. Meseș

O nouă grădinţă cu program prelungit şi creşă se construiește în municipiul Zalău, în  cartierul Meseş. La data de 15 octombrie 2019, primarul Zalăului, Ionel Ciunt  a dat ordinul de începere al lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Grădiniță cu program prelungit și creșa din cartier Meseș, strada Alexandru Lăpușneanu din municipiul Zalău – Etapa I creşă”.

Noua unitate de învăţământ va găzdui un număr de 55 de copii din municipiu, împărțiți pe patru grupe, din care  trei grupe a câte 15 copii cu vârsta  cuprinsă între 2 și 3 ani (grupa mare) și o grupă de zece copii cu vârsta  între 1 și 2 ani  – grupa mijlocie. De asemenea, pentru dezvoltarea actului educațional, în această unitate vor fi create 28 de locuri de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.