Primăria Zalău construiește cu fonduri europene spații verzi, în cartierul Dumbrava

În cartierul Dumbrava, pe străzile Victor Deleu și General Dragalina se execută ample lucrări de modernizare. Lucrările fac parte din proiectul privind amenajarea de spații verzi pe imobile abandonate sau degradate, finanțat din fonduri europene.

Până în momentul de față, pe terenul aflat pe strada Victor Deleu a fost trasată aleea, au fost montate bordurile și a fost aşternut un strat de pamǎnt vegetal, urmȃnd sǎ se facǎ plantǎri de arbori și arbuști. În prezent se execută sǎpǎturi pentru branşamentul electric.

Pe terenul situat între străzile Victor Deleu și General Dragalina a fost trasată aleea şi montate bordurile, s-a adus pǎmȃnt vegetal pentru a fi aşternut pe suprafața terenului și s-au adus pe teren mesele pentru tenis de masǎ.

În aceste zone urmează să fie realizate lucrări privind amenajarea de spații verzi; realizarea de accese și alei pietonale; împrejmuirea terenului; realizarea instalațiilor privind sistemul de iluminat public; realizarea sistemului de supraveghere video; realizarea instalatiilor de apă, canalizare, sistem de irigații; racordarea la utilitățile publice a terenului (branșamente electrice, branșamente apă, branșamente telecomunicații), după caz; dotare cu mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi, etc); dotare cu echipamante fitness și sport și dotare cu echipamente de joacă pentru exterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.