Primăria Zalău preocupată de dezvoltarea orașului cu fonduri europene

Astăzi, 2 iulie, viceprimarul Teodor Bălăjel, împreună cu colegi din cadrul instituției au avut o întâlnire cu reprezentanții ADR-NV, autoritate intermediară de implementare a fondurilor europene pentru municipiul Zalău.

În cadrul întâlnirii au fost discutate proiectele de dezvoltare a Municipiului Zalău, propuse în Strategia Regională de Mobilitate și Smart City.

Cu această ocazie, a fost parcursă lista proiectelor eligibile pentru finanțare în noul exercițiu finanțiar 2021-2027 și au fost stabilite principalele domenii care necesită adoptarea unor măsuri și implementarea de proiecte în acest sens. Noile proiecte de dezvoltare a orașului cu fonduri europene vizează domenii precum mobilitate urbană, transport public, managementul traficului, eficiență energetică clădiri publice și rezidențiale, strategie de digitalizare și proiecte smart city.

“Am acordat și acordăm în continuare atenție sporită întâlnirilor pe care le avem cu ADR-NV și consider că proiectele cu finanțare din fonduri europene sunt motorul dezvoltării comuntății noastre. Echipa din cadrul ADR-NV este profesionistă și implicată în analiza a tot ceea ce înseamnă propuneri de proiecte ale adminsitrațiilor locale. În întâlnirea de astăzi am analizat câteva din elementele specifice sesiunii de finanțare 2021-2027 și propunerile de proiecte ale Primăriei Municipiului Zalău pentru această sesiune. Aduc mulțumiri echipei ADR-NV pentru implicarea și profesionalismul de care dau dovadă în toate proiectele pe care le gestionează”, a transmis viceprimarul Teodor Bălăjel în urma întâlnirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.