Primarul Alexandru Bercean continuă dezvoltarea comunei Meseșenii de Jos

Primarul social-democrat Alexandru Bercean – cel mai tânăr edil din Sălaj continuă dezvoltarea comunei Meseșenii de Jos. A atras sume importante atât din fonduri europene, cât și fonduri guvernamentale sau norvegiene, bani cu care a implementat o serie de proiecte de investiții care au dus la creșterea nivelului de trai în comună.

O parte din proiect au fost finalizate, iar o parte din investiții sunt în derulare, fiind proiecte mari care tratează modernizarea infrastructurii rutiere, în special.

Zilele trecute, constructorul care a câștigat licitație pentru modernizarea infrastructurii rutiere a fost prezent în satul Aghireș unde au fost asfaltate străzi cuprinse în proiect. Primăria Meseșenii de Jos a câștigat trei proiecte de investiții pentru modernizarea și asfaltarea a 30 de kilometri de străzi și ulițe în toate satele aparținătoare.

Au fost finalizate o parte din lucrările la accese la proprietăți, podețe și șanțuri betonate, lucrări care fac parte din proiectul de modernizare infrastructură rutieră. Aceste lucrări sunt foarte bine executate și îmbunătățesc mult aspectul comunei. Încă de la intrarea în comuna Meseșenii de Jos dinspre Zalău, aspectul comunei este unul schimbat în totalitate, mai civilizat. Așa se întâmplă când un primar tânăr ca și Alexandru Bercean se implică și se dedică fiecărui proiect.

Când vorbim de străzi asfaltate sau modernizate, la Meseșenii de Jos primarul Alexandru Bercean a reușit să modernizeze și să asfalteze toate străzile și ulițele din comună. Multe străzi care fie nu existau, erau prin vale ori erau impracticabile, astăzi sunt acoperite cu asfalt și sunt circulabile, grație proiectelor derulate de Primăria Meseșenii de Jos.

Alimentarea cu apă a comunei a fost un proiect mare care sub mandatul primarului Alexandru Bercean a fost finalizat. Recent a fost achiziționată o pompă de capacitate mai mare tocmai pentru a satisface nevoile tuturor cetățenilor racordați la rețeaua de apă potabilă.

După ce a fost afectată de furtuni, clădirea Centrului de zi este acum reabilitată cu bani din bugetul local. Gheața căzută pe acoperiș a distrus țigla, astfel că apa s-a infiltrat în interior și a distrus tavenele și pereții. Primăria Meseșenii de Jos a alocat sumele necesare pentru a recondiționa în totalitate acoperișul clăridii, tavanele interioare au fost schimbate și urmează să fie executate finisajele interioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.