Primarul Alin Băbănaș reacționează la neadevărurile propagate de contracandidata Onicaș

Încă de la începutul campaniei electorale, candidatul PSD Maria Onicaș a pornit o întreagă campanie de dezinformare a cetățenilor comunei Surduc prin distribuirea de informații false și neadevărate la adresa principalului candidat la câștigarea alegerilor locale, respectiv primarul în funcție Alin Băbănaș.
Scopul principal al acestei acțiuni nocive a fostei primărițe Onicaș a fost pentru ca să distragă atenția cetățenilor de la principalele proiecte de investiții derulate de actualul primar Alin Băbănaș – candidatul PNL. 
Chiar dacă pe site-ul oficial al Primăriei Surduc, primarul Alin Băbănaș a informat în timp real și cu documente despre realizările din mandatul său, se pare că o nouă dezinformare a fost pusă la cale de Onicaș chiar în ultima zi de campanie electorală. 
Primarul Alin Băbănaș nu acceptă ca cetățenii să fie intoxicați cu minciuni și propagandă negativă, astfel că a reacționat imediat pentru a scoate la lumină adevărul pe care locuitorii din Comuna Surduc trebuie să-l știe.

„Am așteptat întreaga campanie electorală sa ne prezinți  proiectele tale  de viitor, pentru că din prezentările acoliților tăi rezultă că ai foarte multe idei și proiecte pentru ridicarea bunăstării cetățenilor comunei, dar din păcate nici măcar în ultima zi a campaniei electorale nu ești în stare să ne prezinți nimic interesant, pentru că , într-un cuvânt ești lipsită de viziune, și, în afară de a semăna ură, intrigi și dezbinare în comună , nu prea știi mare lucru.

Ca atare, prin prezentarea HCL nr.42/2015, ne dovedești încă odată că nu pricepi mare lucru din conținutul unui document.

Nu este minciună faptul că  în anul 2013 a-i intocmit studiul  de fezabilitate  realizat  pentru aducțiunea cu apă și canalizare în comuna Surduc  în valoare de 108.000 ron, adică un milliard optzeci milioane lei vechi,studiu care zace ca maculatură în arhiva primăriei, cu toate că nu aveai voie, intrucât acest studiu a fost întocmit înainte de anul 2013  de  către Compania de Apă Someș-Tisa, deci minciuna este a ta. Banii cetățenilor comunei achitați pentru acel studiu de fezabilitate s-au dus pe apa sâmbetei.

Da, sunt adevărate spusele primarului Băbănaș Alin cum că UAT Surduc era încă din anul 2009 înregistrată în Programul Operațional de Infrastructură Mare – POIM al Companiei de Apă Someș-Tisa, iar ,,Aderarea comunei Surduc la Asociația Regională pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Bazinul Hidrografic Someș – Tisa” în anul 2015, inseamnă nici mai mult nici mai puțin decât  că UAT Surduc  la acea dată a intrat în grupul comunelor unde Compania de apă Someș-Tisa va putea  fi operator de servicii de apă și canalizare în viitor, adică după terminarea lucrării.

Oare tot minciună este și faptul că familia bunicilor tăi,cu toate că prin sentință judecătorească, în anul 1992,  a pierdut procesul cu Cheța Simion, au obținut prin inducerea în eroare de către voi a organelor de stat, titlu de proprietate pe 2000 mp teren intravilan în loc de 1000 mp cum instanța de judecată a hotărât? Oare de ce nu ați prezentat la acea dată acea sentință judecătorească ? Tot minciună este și acum?

Oare tot minciună este și faptul că în urma aprobării tale pe perioada celor patru ani de zile cât ai fost primar, ai dat spre folosință gratuită și fără aprobarea consiliului local, consilierului local PSD Mureșan Ioan din Tihău, vidanja primăriei pentru a o folosi patru luni pe an la pălincia unde el lucra, până când aceasta a fost distrusă în totalitate? De ce cu mintea ta ascuțită nu ai propus o taxă pentru lucrări de vidanjare în comună, dar așa a fost mai simplu, nu?

Nici până în ziua de azi nu ai justificat sau să aduci lămuriri referitoare la lemnele aprobate spre vânzare către populație de Consiliul Local în mandataul tău. Oare în ograda cui au ajuns aceste lemne pentru că la cetățenii comunei nu au ajuns?”, este reacția primarului Comunei Surduc, Alin Băbănaș.

One thought on “Primarul Alin Băbănaș reacționează la neadevărurile propagate de contracandidata Onicaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.