Primarul Alin Pocol și-a anunțat candidatura pentru încă un mandat la Primăria Lozna

Ales în 2016 primar al Comunei Lozna din partea PNL, Alin Pocol s-a implicat foarte mult în cei patru ani de când se află la conducerea comunei.

Până în prezent a realizat foarte multe proiecte importante care au crescut calitatea vieții în Lozna. În acest moment Primăria Lozna are deschise mai multe șantiere unde se derulează proiecte de investiții importante.

Pe lângă toate aceste realizări, primarul Alin Pocol are pregătite mai multe documentații pentru proiecte de investiții viitoare, care vor ridica mult nivelul de trai din comuna Lozna.

Iată principalele proiecte viitoare, propuse de primarul Alin Pocol:

  1. – Continuare modernizare și asfaltare străzi în comuna Lozna, în valoare de 8,5 milioane lei, sursa finanțare CNI (prin realizarea acestui proiect comuna Lozna va fi asfaltată 100%)
  2. – Rețea de gaze naturale în toată comuna Lozna, beneficiari toți locuitorii, sursa de finanțare Fonduri Europene (proiectul se află în procesul de avizare)
  3. – Școala Gimnazială nr. 1 Lozna, reabilitare și modernizare – interior și exterior, sursa finanțare CNI
  4. – Realizarea unei rețele de iluminat public modern cu corpuri de iluminat pe LED, proiect în valoare de 588 mii lei (vor fi instalate 700 de becuri LED pe fiecare stâlp din comună), sursa Fondul de Mediu – Guvern
  5. – Căminul Cultural din satul Cormeniș, reabilitare și modernizare, sursa de finanțare CNI (proiect aprobat în anul 2019)

„După patru ani în care am depus eforturi susținute pentru atragerea de fonduri pentru dezvoltarea comunei noastre, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul acordat și pentru înțelegere. A fost o muncă deloc ușoară, dar în același timp sunt bucuros că am reușit mare parte din proiectele propuse acum patru ani. 

Vreau să vă anunț că pregătesc noi proiecte importante pentru Comuna Lozna, în limita bugetului de care dispun. Prioritate pentru noi vor fi atragerea fondurilor europene nerambursabile de care am beneficiat și în acest mandat. 

Dragi locuitori ai comunei Lozna, în continuare mă bazez pe sprijinul vostru și vă chem din nou alături de mine pentru încă un mandat pentru a continua dezvoltarea și modernizarea comunei Lozna”, cu deosebită prețuire, al vostru primar Alin Pocol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.