Primarul Dan Ghiurco vrea dreptate pentru sutele de jibouani păgubiți de personalul CAR Grup Unitatea Jibou

Astăzi, 25 Februarie 2021, ca urmare a numărului mare de cetățeni care și-au exprimat revolta față de faptul că, în necunoștință de cauză, au aflat că datorează sume de bani către CAR Grup Unitatea Jibou, adresându-se autorități publice locale în vederea soluționării situației, domnul primar ing. Dan Ghiurco, a solicitat Uniunii Județene a Casei de Ajutor Reciproc Sălaj, un punct de vedere foarte bine fundamentat cu privire la situația mai sus prezentată.
Cetățenii au ajuns în pragul disperării datorită faptului că sunt executați silit, având conturile blocate și o mare parte din veniturile salariale reținute, ca urmare a împrumuturilor, despre care au aflat că o anumită angajată a CAR Grup Unitate Jibou, le-ar fi contractat în numele lor.
Ne dorim să aflăm care sunt demersurile pe care CAR Grup Unitate Jibou le-a făcut până în prezent, de ce instituția mai sus menționată nu s-a îndreptat împotriva angajatei în vederea recuperării prejudiciului material, câte persoane sunt cu adevărat în această situație și de ce trebuie ca acestea să plătească împrumuturile făcute ilegal de către altă persoană.
Prezenta solicitare a fost deja adresată, din solidaritate față de oamenii aflați în situația de mai sus și din dorința de a se face dreptate.
Text preluat de pe pagina viceprimarului Vlad Pașcalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.