Primarul Ionel Ciunt pregătește o nouă acțiune de dezinfecție în scările de bloc

Potrivit unui proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local, consilierii locali au aprobat alocarea sumei de 86.000 lei pentru realizarea a două noi acțiuni de dezinfecție în scările de bloc de pe raza municipiului Zalău, cu sprijinul firmei SC Coral Impex.

Prima acțiune a avut loc în perioada 14-16 aprilie, iar a doua acțiune de dezinfecție urmează să aibă loc în prima decadă a lunii mai. La intrările în bloc au apărut afișele de informare în care scrie că acțiunea de dezinfecție urmează să se desfășoare în data de 5 mai.

Sumele necesare acestei acțiuni împotriva coronavirus vor fi asigurate din rezerva bugetară. Acțiunea se va derula în toate cele 1091 de scări de bloc din Municipiul Zalău.

Dezinfecție scări de bloc

✅Astăzi am început acțiunea de #dezinfecție a scărilor de bloc din municipiu, iar până marți, cel târziu, toate cele 1091 de scări de bloc vor fi dezinfectate.❗️La fiecare scară de bloc sunt afișe, astfel încât cetățenii să fie informați ca în perioada lucrărilor să nu folosească scara blocului. Este vorba despre două ore pentru cei care nu au probleme de sănătate și de 4 ore pentru persoanele care au probleme de sănătate (astm bronșic sau probleme cardiace).➡️Fac un apel către cetățenii municipiului ca în această acțiune să fim #parteneri. Acest lucru înseamnă ca cetățenii să respecte reglementările pe care le-au stabilit autoritățile locale și centrale, iar noi, autoritatea locală, să facem ceea ce trebuie pentru a limita răspândirea infecției cu noul Coronavirus.#dezinfectie#pentruZalau

Publicată de Ionel Ciunt pe Vineri, 27 martie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.