Primarul Sorin Maxim și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Bănișor

Sorin Maxim este primarul în funcție al Comunei #Bănișor și, din 2016, a reușit să implementeze proiecte de dezvoltare a comunei pe toate domeniile, utilizând toate oportunitățile financiare:
✔️fonduri guvernamentale
✔️ fonduri europene
✔️ buget local

A reușit în patru ani să realizeze pentru comună investiții în➡️ infrastructura rutieră, ➡️iluminat public modern, ➡️dispensar uman, ➡️rețea de apă, ➡️decolmatare Valea Banului, ➡️ pod nou, ➡️ cămine culturale, ➡️internet WIFI4EU, ➡️sesiuni de informare pentru accesarea fondurilor europene,
➡️ transparență decizională la nivel local și județean prin informarea zilnică a locuitorilor comunei și multe alte rezultate.

Este acel primar apropiat și dedicat comunității sale care, cu certitudine, va continua și în noul mandat să dezvolte comuna pe care o iubește atât de mult

„Am fost și rămân în continuare preocupat de dorințele cetățenilor. Am reușit în primul mandat să aduc investiții importante pentru comunitate și îmi doresc să continui acest trend de dezvoltare a comunei Bănișor. 

Vă chem din nou alături de mine, așa cum a-ți fost și în 2016, iar împreună să facem din Comuna Bănișor un loc în care să trăim mai bine”, a transmis primaul Sorin Maxim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.