Primarul Zalăului, Ionel Ciunt: Mesaj de mulțumire tuturor zălăuanilor

După 12 ani de în care Zalăul a stagnat, iar proiectele de dezvoltare lipseau cu desăvârșire, în 2016 Ionel Ciunt reușea să câștige încrederea zălăuanilor și să devină primarului Municipiului Zalău.

A pornit la acest drum alături de o echipă de profesioniști, având misiunea de a transforma municipiul într-un oraș cu adevărat european. Și a reușit, spunem noi!

În cei patru ani de când se află la conducerea Primăriei Zalău, a reușit să promoveze nu mai puțin de 31 de proiecte pe fonduri europene și să atragă aproape 100 de milioane de euro pentru investiții importante în oraș.

În perioada aceasta de când Ionel Ciunt este primar, Zalăul a urcat în toate clasamentele, a câștigat premii din partea ADR-NV – locul 2 în Regiunea Nord-Vest după Oradea; premiu din partea Asociației Municipiilor din România pentru excelență în administrație.

„În urmă cu 4 ani, cam la această oră, primeam primele rezultate din secțiile de votare, în urma scrutinului pentru alegerile locale din 2016.

Am simțit acum nevoia să VĂ MULȚUMESC! Pentru emoțiile trăite în tot acest timp. Pentru ÎNCREDEREA pe care mi-ați acordat-o mie și echipei PSD.

Pentru toate provocările cu care ne confruntăm zi de zi. Pentru oportunitatea pe care mi-ați acordat-o de a transforma Zalăul într-un oraș frumos.

Pentru emoțiile și provocările fiecărui proiect pe care l-am demarat în toți acești 4 ani. Pentru fiecare bucurie trăită la finalizarea unui proiect.

Pentru aprecierile și criticile dumneavoastră. Pentru tot ceea ce urmează să realizăm împreună. Pentru TOT!
Vă mulțumesc și vă prețuiesc!

Eu și întreaga echipă cu care am pornit atunci la drum.”

Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău

One thought on “Primarul Zalăului, Ionel Ciunt: Mesaj de mulțumire tuturor zălăuanilor

  1. Bravo Ciùnt, bine echipa in sfărşit se vede o mănă de gospodar , căt despre cei 12 ani pierduți intrebați individul de la C. A. Someş unde alături de marcelică ard gazul de pomană pe mulți bani …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.