Primul caz de COVID-19 confirmat la spitalul din Șimleu

Spitalul Orășenesc Dr Pușcaș din Șimleu are în supraveghere persoanele suspecte de coronavirus. Cazul depistat pozitiv la Șimleu este defapt o pacientă transferată de la Spitalul Județean de Urgență Zalău, care a stat doar câteva ore în unitatea spitalicească Șimleu unde a fost supusă unei testări.

Medicii șimleuani au preluat probe de șapte posibili purtători de virus, iar probele au fost transmise la un laborator din Cluj. În urma rezultatelor a fost confirmat doar cazul femeii de la Zalău.

Femeia infectată cu virusul COVID-19 a fost transferată la Zalaău la spitalul de boli infecțioase, unde a fost internată și tratată.

„Mă bucur că cei de la spital și-au făcut datoria. Este momentul să mulțumesc încă odată medicilor noștri chiar dacă nu sunt mulți pacienți, dar și pentru modul cum sunt pregătiți dacă va fi mai rău. Mulțumesc medicilor, asistenților medicali, conducerii spitalului și tuturor angajaților din spital”, a transmis într-un video pe Facebook, edilul Țurcaș.

Edilul spune că în acest moment, defapt niciodată nu a existat un șimleuan purtător de virus, ce se datorează faptului că cetățenii au fost disciplinați și au respectat mărusile impuse de Ordonanțele Militare și nu au ieșit din casă nemotivat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.