Prinşi în timp ce transportau material lemnos fără documente legale

Polițiștii din Sălaj au depistat în cursul zilei de ieri două persoane care transportau cu vehiculele material lemnos fără documente legale. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale, iar marfa a fost ridicată, în vederea confiscării.

La data de 11 aprilie a.c., ora 19.00, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului au depistat prin localitatea Bogdana un bărbat, de 35 de ani, din comuna Buciumi, în timp ce transporta cu o căruţă material lemnos în valoare de aproximativ 370 de lei, fără a deține aviz de însoțire.

Câteva minute mai târziu (11 aprilie, ora 19.15), polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău au identificat prin localitatea Plopiş o autoutilitară condusă de un bărbat, de 37 de ani, din comuna Halmăşd.

În urma verificărilor s-a stabilit că șoferul transporta masă lemnoasă, în valoare de 320 de lei, fără a avea documente legale.

Polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în ambele cazuri, iar materialul lemnos a fost indisponibilizat și predat Ocolului Silvic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *