Profesorul Alexandru Mureșan, candidatul PNȚCD la Primăria Municipiului Zalău

Mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Zalău. Este o onoare pentru mine să fac parte din Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat și să fiu propus candidat la funcția de primar al Zalăului și le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată.

Întrucât dezvoltarea orașului depinde în bună măsură și de ce face primarul, am luat decizia să candidez la funcția de primar al municipiului Zalău, pentru a îndrepta lucrurile care nu merg bine și, printr-o bună colaborarea cu Consiliul Județean Sălaj, să asigurăm dezvoltarea în continuare atât a orașului, cât și a județului nostru.

Le mulţumesc tuturor celor care și-au dat semnătura pentru a mă susţine în această competiţie electorală. Le mulţumesc totodată tuturor colegilor care au acceptat să fie alături de mine pe lista de consilieri locali, precum și tinerilor care fac parte din echipa de campanie.

Obiectivul nostru în această campanie este să ne întâlnim cu cât mai mulţi zălăuani, direct, păstrând desigur regulile sanitare, dar și on-line, şi să-i convingem că un primar fără o susținere solidă nu poate să ducă la bun sfârşit proiecte importante pentru Zalău. Sperăm ca echipa PNȚCD să fie votată de cât mai mulți zălăuani, astfel încât să fim bine reprezentați în consiliul local. În acest fel vom putea să schimbăm semnificativ fața Zalăului, să aducem bunăstarea acasă, prin asigurarea unor condiții de viață decente și locuri de muncă atractive pentru tineri. Nu putem sta pasivi, să privim cum tinerii pleacă, iar părinții lor trăiesc din amintiri cu o fărâmă de speranță că totuși copiii lor se vor întoarce într-o zi acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.