Proiect de calificare și formare profesională gratuit, pentru jibouani

Un consortiu format din trei organizatii cu experienta, implementează trei proiecte cu finantare nerambursabila care se adreseaza pietei muncii din Regiunea de dezvoltare Nord Vest.

In cadrul proiectelor  este previzionata activitate de formare profesionala in patru domenii vocationale: tapițer, confecționer produse textile, lucrator comercial și agent curatenie cladiri si mijloace de transport, nivel de calificare 2, cu durata de 360 de ore. Suplimentar acestora, in proiect mai sunt prevazute cursuri de initiere in competente antreprenoriale.

„Din dorința de a oferi o nouă oportunitate celor aflați în nevoie, împreună cu CCF Baia Mare și Asociația Vis Juventum, dăm astăzi, startul unui nou proiect de calificare și formare personală gratuită, pentru cetățenii orașului Jibou.
Inițiativa se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 25-64 de ani, cu studii medii și fără ocupație, care doresc să își îmbunătățească calitatea vieții.
Vă îndemn pe toți cei care corespundeți criteriilor enumerate mai sus să faceți pasul decisiv spre un viitor mai bun, mai sigur și mai luminos, prin înscrierea dvs în program.
Fructificați șansa de a studia gratuit, aici, la noi acasă, dedicați-vă meseriei pe care o veți alege, și munciți pentru visurile voastre.
Cândva, sunt sigur că o să vă mulțumiți că ați avut curajul să vă schimbați viața”, a transmis viceprimarul orașului Jibou, Vlad Pașcalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.