Proiectul Mc Donald’s Zalău intră în linie dreaptă și încep lucrările

Conducerea Primăriei Zalău s-a întâlnit cu reprezentanții Mc Donald’s pentru a stabilii ultimele detalii înainte de a începe efectiv construcția restaurantului din Zalău.

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, însoțit de viceprimarul Teodor Bălăjel au avut o întâlnire cu reprezentanții Mc Donald’s, ocazie cu care au stabilit culoarele de acces spre viitorul restaurant, care va fi construit lângă Dedeman, pe locul fostului restaurat Casa Albă.

Primăria Zalău s-a implicat activ în atragerea de noi investitori în oraș și au creeat climatul optim pentru ca aceste proiecte importante să devină realitate. Datorită implicării primarului Ionel Ciunt, azi Zalăul se bucură de un centru comercial nou și modern, dar și de un magazin de bricolaj cu renume internațional – Dedeman, investiții care oferă servicii și produse aici în Zalău, astfel că cetățenii sunt scutiți de drumurile în județele învecinate.

Așa cum administrația locală a sprijinit investitorul care a construit centrul comercial Zalău Value Center sau pe cei de la Dedeman, Primăria Zalău îi va sprijinii și pe cei de la Mc Donald’s cu întocmirea documentelor și emiterea avizelor de construire într-un termen rezonabil, astfel încât proiectul să fie finalizat în ce mai scurt timp.

Despre Mc Donald’s la Zalău se tot vorbește de ceva timp. Dar iată că într-un final, proiectul mult așteptat în special de tinerii din oraș devine realitate, iar în cel mai scurt timp vor începe lucrările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.