PSD cere ferm Guvernului PNL: Dublați alocațiile sau plecați!

Președintele interimar al #PSD Marcel Ciolacu: „Am un singur mesaj pentru Iohannis și Orban: nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea! Sunteți un pericol pentru viitorul țării!

Președintele Iohannis nu mai poate amâna dublarea alocațiilor pentru copii. Curtea Constituțională demonstrează prin decizia de azi că PNL n-a avut, practic, argumente, ci a vrut doar să blocheze aplicarea legii.

Pentru milioane de românii cu copii această măsură initiată de PSD este o mare gură de oxigen pentru bugetul lunar al familiei. De ceea, îi solicit președintelui să promulge legea în regim de urgență, iar Guvernului Orban să o aplice de la 1 august. Dacă nu fac asta, depunem moțiunea de cenzură în august – indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă.

O guvernare care se opune cu toate forțele creșterii veniturilor a milioane de copii nu poate construi vreun viitor pentru România!

#Guvernați, nu mai blocați!”


Liderii social-democrați pregătesc o moțiune de cenzură care va duce la demiterea Guvernului PNL Orban. Moțiunea urmează să fie depusă la Parlament în prima săptămână din luna august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.