PSD Sălaj: PNL-iștii “mint de îngheață apele”

Așa cum la nivel național #GuvernulPNL crează haos, dezinformând populația legat de situația îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus și la nivel local, printr-un reprezentant al guvernului, PNL-iștii “mint de îngheață apele”‼️
▶️Înfierează cu mânie proletară solicitările administrației locale trimise prin scrisoarea deschisă către Prim-Ministrul României. Sunt deranjați că a fost făcut public modul în care ministerele de resort blochează proiectele depuse de un primar PSD.
▶️Nu ne supărăm pentru criticile aduse, chiar dacă sunt nejustificate. Totuși, metoda folosită de administrația locală, făcând presiuni la adresa Guvernului PNL pentru deblocarea unor proiecte, are efect!
❗️Afirmația mincinoasă că în ultimii 3 ani nu s-a lucrat nimic în municipiu o putem înțelege, mai ales acum, în perioada alegerilor, dar este nedreaptă pentru funcționarii publici din Primăria Municipiului Zalău care au muncit în acești patru ani pentru proiectele de dezvoltare ale orașului.
✔️Chiar dacă nu doriți să finanțați porțiunea de drum DJ 191C, parte din proiectul de “Reabilitare și modernizare a Pieței Iuliu Maniu și a Pieței 1 Decembrie 1989, pietonizare a străzii Unirii și reabilitare a DJ 191C (străzile Tudor Vladimirescu, Porolissum, Bujorilor, Moigrad și Cetății)”, din câte știm, Primăria Municipiului Zalău își asumă cheltuielile legate de reabilitarea acestui drum. Insistăm și noi să deblocați finanțarea proiectului de reabilitare și modernizare a Pieței 1 Decembrie 1989 (platoul de marmură), pentru că această investiție nu presupune o cheltuială din partea Guvernului României. Acesta este un proiect pe bani europeni, ca multe altele pentru care Primăria Municipiului Zalău a obținut finanțare, proiect care presupune modernizarea unei artere rutiere importante (din centrul Zalăului până în capătul Ortelecului).
➡️Apropo de asfaltări, domnule ministru Lucian Bode, din câte am observat, Drumul European 81 se asfaltează doar pe porțiunea situată în județul Cluj, până la limita cu județul Sălaj. Nu credeți că și sălăjenii merită modernizarea porțiunii de drum E81 de pe raza județului?
Minciuna nu ține loc de soluții❗ Noi vrem #FapteNUVorbe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.