PSD: Strategia PNL, paralelă cu nevoile românilor!

În această perioadă dificilă, când prioritățile guvernanților ar fi trebuit să fie #sănătatearomânilor și găsirea unor soluții pentru sprijinirea #mediuluideafaceri, PNL-ul se ocupă de plasarea clientelei politice pe funcții de conducere.

După ce în județul Alba au pus un chelner manager de spital, o frizeriță din Vâlcea la conducerea Ministerului Fondurilor Europene, iar nepotul ministrului “Grindă”, din vameș ajunge șef la ANAF în doar două zile, și în Sălaj există o preocupare intensă a PNL-ului de a-și plasa membri de partid la conducerea unor instituții. Iată câteva exemple: Casa de Asigurări de Sănătate, Registrul Auto Român, Inspectoratul Școlar Județean, Sistemul de Gospodărire a Apelor și, cu siguranță, vor urma și alte instituții.

Directorii în funcție, care nu sunt membri PNL, sunt amenințați și chemați la București pentru a-și scrie demisia, în condițiile în care evaluările lor au calificativul de bine și foarte bine.

Chiar dacă există reglementat prin lege că detașările din mediul privat la instituțiile publice sunt interzise, pentru PNL se poate și, sfidând legea, detașează pe funcții de conducere colegi de partid.

Credem că acțiunile PNL nu au nimic în comun cu nevoile reale ale românilor, aspect reflectat inclusiv în recentele sondaje de opinie.
Acesta este profesionalismul PNL!

Comunicat emis de conducerea PSD Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.