PSD vrea doi miniștrii OUT din Guvern/Finanțe și Agricultură


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, marți, că formațiunea pe care o conduce va depune moțiuni simple împotriva ministrului Fiananțelor, Florin Cîțu, și împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros


Marcel Ciolacu a realizat o serie de întrebări adresate lui Oros, dar a susținut că este convins că ministrul nu îi va răspunde, iar în aceste condiții PSD s-a hotărât să depună moțiunea simplă.

„Am hotărât, împreună cu colegii mei, că vom depune două moțiuni simple la Camera Deputaților și la Senat, în ceea ce îi privește pe Cîțu și Oros. Ținând cont de faptul că ministrul Cîțu a mai trecut prin această procedură, printr-o moțiune de cenzură la Senat, pentru domnia sa, de data aceasta, o să depunem la Camera Deputaților, astfel încât să fie evident faptul că toate forțele politice în afară de PNL nu mai doresc să aibă de-a face cu un asemenea ministru”, a spus Ciolacu.

Ciolacu l-a acuzat pe Florin Cîțu că a furat de la PSD site-ul IMM INVEST

„Vestitul și celebru site al dl Cîțu. Cîțu a transformat Ministerul Finanțelor într-o poștă. Ideea site-ului a fost copiată după imminvest al PSD din 2017, așa cum Orban a copiat programul de guvernare. Singura problemaăe că l-a copiat prost. Nu a făcut o convenție cu băncile. Băncile vor hotărî cine va primi și cine nu va primi aceste credite. Fără un accept prealabil din partea băncii degeaba accesezi site-ul domnului Cîțu”, a transmis Ciolacu.

Liderul PSD i-a transmis ministrului Finanțelor să nu mai mintă.

„Îl rog public pe domnul ministru Cîțu să înceteze toate minciunile din spațiul public, nu are nicio legătură o moțiune de cenzură simplă cu nu știu ce site blocat de OZN-uri și extratereștrii din creierul dânsului”, a menționat Marcel Ciolacu.

„Marile primării și consiliile județene vor intra în colaps financiar”

In aceeași conferință de presă, liderul PSD a susținut că cel târziu de la 1 iulie marile primării și consiliile județene vor intra în colaps financiar.

„De pe 1 iunie, cel mult 1 iulie, consiliile județene și marile primării vor intra în colaps financiar, nu vor mai exista bani nici pentru spitale, nici pentru protecția copilului, pentru că au fost impuse prin ordonanțe militare o sumedenie de atribuții către administrațiile locale nesusținute financiar de Guvern”, a punctat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.