PSD Zalău crește de la o zi la alta sub noua conducere formată din Forț, Bălăjel și Bujor

Partidul Social Democrat filiala Municipală Zalău crește de la o zi la alta. Sub noua conducere aleasă cu doar câteva luni în urmă, PSD Zalău și-a mărit numărul de membrii substanțial.

Ieri, 27 septembrie alți 61 de zălăuani au ales să se înscrie în PSD Zalău, cel mai probabil motivați și de nenumăratele realizări al actualei administrații locale condusă de primarul Ionel Ciunt și viceprimarul Teodor Bălăjel.

Evenimentul a avut loc în amfiteatrul din parcul central, unde au participat pe lângă conducerea PSD Zalău și președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt, candidatul la președinția Consiliului Județean, Florin Florian, președintele în funcție al CJ Sălaj, Tiberiu Marc.

PSD Zalău are o conducere nouă formată din președinte Călin Cristian Forț, președinte executiv Teodor Bălăjel și secretar Claudiu Bujor.

„Am avut deosebita onoare ca, de astăzi, 61 de noi membri să ni se alăture în cadrul Organizației Municipale a #PSDZalău. 

Ni s-au alăturat Oameni valoroși, Oameni energici și determinați să se implice și politic în viața comunității noastre! Faptele bune ale echipei PSD demonstrate până acum, proiectele pe care echipele noastre le propun pentru societate, sunt motivele care au stat la baza deciziei noilor noștri colegi de a deveni social-democrați.

Le mulțumim pe această cale și le urăm un sincer Bun Venit! Impreună vom fi și mai buni!”, transmite partidul pe pagina oficială de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.