R.I.P. Paul Mărginean: Mesajele de adio din partea familiei

Paul Mărginean de 31 de ani din Zalău azi s-a dus la cer, din cauza unui accident rutier petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalău. Chiar dacă purta casă, Paul nu purta echipamentul de protecție care îi putea salva viața. Impactul cu asfaltul se pare că i-a fost fatal și a decedat pe loc. 
Ceremonia de înmormântare va avea loc cel mai probabil marți, 16 iunie, în localitatea Răstolțul Mare, comuna Buciumi.

Paul are un frate căsătorit – Radu Mărginean și o soră căsătorită – Rodica Birjac. Nu avea iubită. A terminat liceul la API, după care absolvit Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Paul muncea împreună cu fratele lui Radu în confecții metalice de aproape doi ani.

Paul se trage din Răstolțu Mare – cătunul Pet, acolo mergea cu frații la bunici în vacanțele de vară cand erau mai mici.
Ca hobby, îi plăcea pokerul, dar de când a început cu lucrul și sa închis cazinoul s-a lăsat. Îi plăceau faorte mult motocicletele.
Părinții lui Paul sunt modești, mama lucrează la Centrul Acasă pe un post de infirmieră, iar tatăl este pensionar.
Paul Mărginean era un băiat plin de viață, ajuta pe oricine îi cerea ajutorul. Chiar acuma mașina lui este la un prieten de ceva timp pentru că avea nevoie de ea.
Paul locuia al bloc cu părinții în cartierul Dumbrava Nord, pe strada Locotenent Colonel Pretorian.
Avea foarte mulți prieteni. După ce ieșea de la lucru ieșea cu ei până la 11-12 noaptea aproape zilnic. Acuma cu pandemia veneau în fiecare seară câte 3-4 prieteni. Nu consuma alcool decât foarte rar, gen acum doi ani la când fratele lui Radu a făcut nunta sau de revelion. Era nefumător.
Cumnata lui, Emanuela Mărginean ne-a transmis cu tristețe faptul că „el a fost mereu cel care ne-a adus zâmbetul pe buze. Știa să transforme orice situația, chiar stresată, în una ușoară. Era mereu calm și optimist”.
Fratele lui Paul, Radu Mărginean seaflă în șoc: „Nu imi vine să spun nimic. La muncă, la pauza de masă tot timpul era cel care glumea și întreținea atmosfera. Tot timpul zicea că el e o forță brută. Era slăbuț dar avea un suflet mare și ambiție. La el nu exista că nu se poate face ceva. Ca frați ne-am înțeles foarte bine, la fel și cu sora mea. La noi nu au existat certuri între noi. Nu stiu ce să-ți mai spun. Părinții sunt terminați, în șoc”, au fost cuvintele lui Radu după aflarea veștii că fratele lui, Paul, s-a dus sus în cer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.