Răfuieli pe Facebook între un lider sindical și un consilier local USR PLUS

Un consilier municipal USR PLUS acuză liderul sindical Cartel-Alfa Sălaj că ar fi participat la mitingul organizat ieri la Zalău.

Fără o minimă documentare, consilierul local Gabriela Olar aduce acuze nefondate cel mai important și vocal lider sindical din Sălaj, vrând să inducă în eroare cetățenii, pe simplul motiv că ocupă o funcție de director în Primăria Zalău.

Important de menționat că, consilierul local Gabriela Olar are trei surse de venit de la stat, respectiv: salar director Palatul Copiilor Zalău, salar de profesor și indemnizația de consilier local USR PLUS.

„Azi a avut loc un meeting și este foarte bine. Demult trebuia sa luam atitudine.

Ce mă uimește este cum poți sa fii liderul unui sindicat , sa mergi și sa spui ca e greu , salariile nu mai ajung , etc. când tu ești director in Primărie pe un salar de vreo 9000 RON ?! 🤔

Oare azi și-a luat zi de concediu sau cum și-a motivat lipsa de la serviciu ? Ca meetingul a început la 9 dimineața .

Sa tac mai bine, ca iar spune lumea ca am ceva cu cineva.

Numai întreb retoric.

E ipocrizie sau nu ? Ce ziceți ?

Later edit .Pe surse. Zice ca si-a luat concediu. Mai rămâne ipocrizia”, transmite consilierul local USR PLUS, Gabriela Olar.

În replică, liderul sindical Laurențiu Ghiurutan a transmis că:

„Adevărul trebuie spus. Adevarul este că sunteți ipocrită, doamnă consilier!

Astăzi consilierul USR Gabriela Carmen Olar a constatat că liderii de sindicat participă la mișcări sindicale ( 😊 ) și că poate, din tastatură, să adauge sume la salariile care sunt publice, prin declarația de avere, ale oamenilor, ca să-i iasă retorica.
Întristata doamnă nu înțelege cum cineva care are un salariu poate să fie preocupat de soarta oamenilor pentru care traiul de zi cu zi este dificil. Nu vreau să cred că doamna, care are conform legii două venituri din bani publici, de cadru didactic și de ales local, ar fi insensibilă la suferința celor mai puțin privilegiați.
Delicios ,,later edit-ul,, consilierului local! Prima dată minte în social media că e în timpul serviciului și apoi, deși are posibilitatea să editeze textul și să elimine minciuna, o lasă acolo, retoric😊!
Alesul nostru local mai constată un lucru: ,,Azi a avut loc un meeting și este foarte bine. Demult trebuia să luăm atitudine.,, Pe facebook, sau unde? Că prin ce ați scris, ne arătați că sunteți atacată în convingeri de cei care participă la caravana anti-sărăcie, efectiv!
Doamnă ați început bine și ați continuat prost. Astăzi nu primiți notă de trecere!
P.S doamna consilier, beneficiez pe luna de 3-5 zile pentru activitate sindicală.
Deci ipocrizie sau prostie?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.