Reabilitarea internatului de la Liceul Tehnologic din Zalău se face cu bani europeni

Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” are internat modern. Lucrările la acest obiectiv de investiții sunt în curs de derulare, proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional – Axa 4.5 – licee tehnologice, și are ca obiectiv creșterea calității infrastructurii educaționale. 
Administrația locală condusă de primarul Ionel Ciunt a pus accent pe atragerea fondurilor europene, astfel că în acest moment mai multe unități de învățământ din Zalău sunt reabilitate și modernizate cu fonduri europene. Mai mult, echipa lui Ionel Ciunt a atras fondurile necesare pentru construirea unei grădinițe și creșe noi în cartierul Meseș.
În acest sens, proiectul propune îmbunătățirea condițiilor de cazare în internatul liceului pentru 163 de beneficiari, fiind amenajate 78 de camere cu două locuri, patru camere cu un loc, o cameră pentru persoane cu dizabilități, două camere de oaspeți, nouă oficii, sală de mese, spălătorie și cabinet medical.
Toate încăperile vor dispune de baie proprie, instalații termice, electrice și sanitare noi și vor fi dotate cu mobilier. De asemenea, întreaga clădire va beneficia de lucrări de creștere a eficienței energetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.