VIDEO| Rușii pregătesc înlocuirea lui Vladimir Putin! Cine ar urma să-i ia locul

Departamentul de Informații al Ministerului Apărării din Ucraina, GUR, susține că se pregătește înlocuirea președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin.

GUR informează că o parte a elitei ruse dorește schimbarea lui Putin, pentru a fi reluate legăturile cu Occidentul și pentru a scăpa de sancțiunile economice impuse în urma invaziei Rusiei în Ucraina.

S-ar fi găsit și un înlocuitor pentru Vladimir Putin. Acesta ar fi Alexander Bortnikov, directorul FSB (Serviciul Federal de Securitate al Moscovei), fostul KGB.

Se în calcul înlăturarea lui Putin prin „otrăvire, boală bruscă, accident”

Otrăvire, boală bruscă, accident – Elita rusă ia în considerare posibilitatea de a-l înlătura pe Putin”, transmite Serviciul de Informații al Armatei Ucraine, pe Facebook.

„Scopul lor (n.r. – al oponenților) este de a-l îndepărta pe Putin de la putere cât mai curând posibil și de a restabili legăturile economice cu Occidentul, distruse în urma războiului din Ucraina”, mai spune GUR.

O anumită parte a elitei politice ruse a Rusiei îl consideră succesorul lui Putin – directorul FSB Oleksandr Bortnikov”, precizează Serviciul de Informații al Armatei Ucrainei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *