S-a semnat contractul pentru construirea parcării din zona Spitalului Județean Zalău

Președintele Consiliul Județean Sălaj, dl. Tiberiu Marc a semnat ieri, 13 iulie 2020, contractul de execuție a lucrărilor pentru amenajarea parcării și spațiului de agrement în zona Spitalului Județean de Urgență Zalău. Acesta are o valoare de peste 5,9 milioane lei, o durată de 18 luni, constructorul având la dispoziție 12 luni pentru execuția lucrărilor de la data emiterii Ordinului de începere a lucrărilor.

Conform documentației tehnice (Proiect Tehnic) lucrările se referă la o suprafață totală a terenului investiției de peste 3260 mp, din care peste 1900 mp suprafața destinată parcării, 91 de locuri de parcare amenajate, (incluzându-le pe cele destinate persoanelor cu dizabilități și cele pentru mama și copilul) rampa de acces, drum etc.

O altă suprafață a terenului destinat investiției se referă la amenajările exterioare urbanistice, aceasta cuprinde un spațiu verde și ambiental (echipat cu bănci, coșuri de gunoi, pergola din lemn etc.) și de agrement prevăzut cu echipamente pentru fitness incluzându-le și pe cele destinate și adaptate persoanelor cu dizabilități: ex. ansamblu de scară orizontală, șpaliere, bare paralele, echipament fitness combinat bicicletă și bancă abdomene pentru antrenamente tip cardio etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.