Șapte persoane din Sălaj plasate în carantină de polițiști

Polițiștii din Sălaj continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de alertă.

🔴 În cursul zilei de luni, 22 iunie a.c., au fost desfășurate misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID–19.

🔴 În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate 601 persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă.

🔴 Șapte dintre persoanele verificate nu au găsite la domiciliu, față de care a fost luată masura sanctionării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 5000 de lei și au fost plasate în carantină instituționalizată pe o perioadă de 14 zile.

🔴 De asemenea, au fost verificate și 11 societăți comerciale cu privire la respectare interdicțiilor impuse pentru această perioadă, fără a fi constatate nereguli.

⚠️ Recomandăm în continuare cetățenilor să respecte măsura izolării la domiciliu și să se informeze doar din surse oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.