Șase tineri bănuiţi de furt calificat au fost identificaţi de poliţişti

Şase adolescenţi, cu vârste cu prinse între 14 şi 18 ani, bănuiţi de furt calificat în formă continuată au fost identificaţi astăzi de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale. Doi au fost reţinuţi şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.

La data de 6 august a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat şase adolescenţi (cinci din judeţul Sălaj şi unul din judeţul Satu Mare), bănuiţi de comiterea a nouă furturi din locuinţe.

Din cercetări a reieşit că faptele au fost comise pe timpul nopţii, în perioada 1 iulie-3 august a.c., în municipiul Zalău. Cei în cauză au pătruns în locuinţe de unde au sustras două telefoane mobile şi diferite sume de bani. Prejudiciul cauzat în aceste fapte penale este de aproximativ 4000 de lei, fiind recuperat în proporţie de 30%.

În baza ordonanţei de reţinere, doi dintre aceştia au fost reţinuţi şi depuşi în arestul inspectoratului, iar vineri vor fi prezentaţi instanţei în vederea luării unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.