Scandal în Ortelec: Mai mulți taximetriști atacați cu pietre și loviți

Minivacanța de Rusalii a fost una agitată în Sălaj. Polițiștii și jandarmii au intervenit pentru aplanarea mai multor scandaluri în județ. Unul dintre acestea s-a petrecut în cartierul Ortelec din Zalău, unde mai mulți taximetriști au fost atacați de pasageri cu pietre și loviți. Poliția a întocmit mai multe dosare penale și continuă cercetările


Doi taximetriști zălăuani au fost agresați de mai multe persoane, vineri, 5 iunie, în Zalău. “Poliția a fost sesizată, vineri, prin apelul de urgență 112, de către angajatul unei firme de taxi, despre faptul că a fost solicitat pentru o cursă din stația Porolissum până pe strada Veronica de Sălaj din Zalău.

În mașină au urcat trei persoane. Ajunși la destinație, pasagerii aveau de achitat suma de 12 lei, însă au plătit 6 lei și i-au spus taximetristului ca merg în locuință și aduc diferența. La scurt timp la mașină au venit două persoane și au adus suma de 4 lei, pe motiv că nu mai au alți bani, moment în care unul dintre bărbați acestea a pulverizat un spray lacrimogen pe geamul mașinii, care era întredeschis, iar alt bărbat a aruncat cu o piatră înspre mașină, fără a produce avarii autovehiculului.

Ulterior șoferul a plecat. La scurt timp, un alt taximetrist de la o altă firmă de taxi a fost solicitat de către o persoană pentru a-i cumpăra bunuri și a le transporta până pe strada Veronica de Sălaj. Șoferul a ajuns la destinație cu bunurile, însă pe fondul unor neînțelegeri, a fost lovit cu o sacoșă de către persoana care îl aștepta, moment în care a plecat, fără a mai lăsa cumpărăturile.

În ambele situații, șoferii au depus plângere pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea autorilor, dar și pentru administrarea întregului probatoriu”, au transmis reprezentanții IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.