Scandal la bloc: Șeful Poliției din Șimleu Silvaniei a fost înjurat de un vecin

În cursul dimineții zilei de 26 august, șeful Poliției Orășenești Șimleu Silvaniei, Dorin Domșa, aflat în concediu, a fost deranjat de un vecin, care se pare că îi dă bătăi de cap și nu este pentru prima dată.

Domșa Dorin locuiește la bloc, iar dimineața la ora 11.00, un vecin la înjurat ca la ușa cortului, l-a mânjit și l-a făcut în toate felurile, adresându-i înjurii și expresii jignitoare.

Ce să mai, omul supărat pe polițist i-a dat tot tacâmul, vorba vine.

Gurile rele spun că individul ar fi avut și ceva obiecte de uz casnic în mână, dar trecem peste aceste aspecte care nu au fost confirmate nici de Poliție, nici de Jandarmerie.

Așa se face că la ora 11.00, șeful Poliției Șimleu, Dorin Domșa, pune mâna pe telefon și sună la el la serviciu și cere intervenția organelor statului să-l apere și să i se facă dreptate.

Apelul nu a fost făcut prin 112, de altfel Dorin Domșa apelând direct numărul de la dispeceratul Poliției Șimleu. La fața locului intervine un echipaj de la Jandarmeria Șimleu, care ce să vezi, nu găsește scandalagiul. Jandarmii, cel mai probabil l-au crezut pe polițistul Dorin Domșa și au notat declarația acestuia, după care au pornit în căutarea individului care a provocat acest eveniment.

L-au găsit ulterior pe scandalagiu și l-au amendat cu 1.000 de lei. Procesul verbal întocmit poate fi atacat la Judecătoria Șimleu Silvaniei în termen de 15 zile de la înmânare sau comunicare.

Scandalagiul a primit o amendă de 1.000 de lei de la Jandarmeria Șimleu

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sălaj, Marius Mesaros a transmis că:

„În data de 26 august a.c., în jurul orei 11.00, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină la un bloc de locuințe, din orașul Șimleu Silvaniei, unde o persoană a adresat injurii și expresii jignitoare vecinului său. Ajunși la fața locului, persoana bănuită de comiterea faptei nu se mai afla în zonă.

Față de acesta, colegii au luat măsura sancționării  contravenționale, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.”

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, prin vocea purtătorului de cuvânt, Maria Cristea, spune că nu a fost vorba de amenințare, că nu s-a depus plângere penală și că cel vinovat a fost sancționat contravențional.

„A fost o sesizare directă la dispeceratul Poliției Șimleu Silvaniei că un cetățean adresează injurii șefului Poliției Orășenești Șimleu Silvaniei, fiind cel care a făcut sesizarea. Nu s-a depus plângere penală”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.