SCM Zalău aduce jucători de top pentru a face spectacol în noul sezon fotbalistic

Un internațional moldovean, cu prezențe în preliminariile Europa League, întărește defensiva echipei SCM Zalău.

După ce în urmă cu doar câteva zile a fost anunțat transferul fundașului central Alin Mutu, ieri, 14 iulie, clubul zălăuan l-a prezentat pe Cristian Jalbă, în postură de jucător al Sport Club Municipal Zalău. Fundașul născut în 2 septembrie 1997 a semnat un contract valabil pe o perioadă de an cu echipa SCM Zalău, urmând a intra automat în programul echipei.

Jalbă vine la Zalău de la Ceahlăul Piatra Neamț, acolo unde în stagiunea precedentă a fost coleg cu un alt jucător venit sub Meseș în această vară, Mihai Petra. Născut și crescut în Republica Moldova, Cristian Jalbă a atins apogeul carierei la formația Dacia Chișinău, grupare în tricoul căreia fundașul a bifat și 1⃣6⃣0⃣ de minute evoluate în preliminariile Europa League.

Cristian Jalbă a declarat că: “Sunt fericit că am semnat cu SCM Zalău şi pe această cale vreau să le mulţumesc tuturor celor care activează la aceasta echipă pentru că au făcut posibilă venirea mea aici. Sper ca odata cu începerea campionatului să joc cât mai bine, să avem rezultate cât mai bune, iar la final când tragem linie să fim acolo unde ne dorim cu toţii”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.