Șeful de Post din Plopiș, Buruian Vasile, cercetat disciplinar după ce și-a făcut cumpărăturile la Kaufland în timpul serviciului

  • Un nou caz de nesimțire iese la suprafață zilele acestea. Șeful de Post din Plopiș, agent șef principal Buruian Vasile Liviu a fost fotografiat cum își face cumpărăturile la Kaufland în timpul serviciului, îmbrăcat în hainele Poliției Române și folosind autospeciala din dotare

La data de 21 mai arătam cum un alt șef de post, Țolaș Sorin – șeful de Post din Marca a fost fotografiat în aceeași ipostază.
Țolaș și Buruia sunt doi șefi din Poliția Sălăjeană care sfidează orice regulament, inclusiv pe noi cetățenii, folosind autospeciala de poliție în interes personal. 
Postul de Poliție Marca și Postul de Poliție Plopiș se subordonează Secției de Poliție nr. 7 Nușfalău. 

Buruian Vasile Liviu, șeful de Post din Plopiș și-a permis ca în timpul serviciului să își facă cumpărăturile la Kauflandul din Zalău, folosind autospeciala de serviciu a IPJ Sălaj cu numărul de înmatriculare MAI 28920.

Era de înțeles dacă acest polițist și-ar fi făcut cumpărăturile strict necesare pentru prânz, gen un covrig, o sana. Dar nu s-a întâmplat așa. Șeful de Post din Plopiș Buruian Vasile a luat autospeciala de poliție, a parcat frumos la Kaufland, îmbrăcat în hainele statului și s-au plimbat liniștit prin supermarket, a făcut shopping, sfidând orice regulament și orice conduită prevăzută de lege.

Apoi Buruian Vasile și-a pus cumpărăturile în portbagaj, s-au dus liniștiți acasă în Plopiș, ca și cum autospeciala de poliție ar fi proprietatea personală a familiei Buruian.

La intrarea și ieșirea din Kaufland șeful de post Buruian Vasile Liviu a fost fotografiat, la fel și autospeciala, iar imaginile au ajuns în posesia Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj care acum a dispus cercetarea disciplinară a polițistului, care riscă să fie sancționat pentru încălcarea regulilor interne și a conduitei de polițist.

Potrivit conducerii IPJ Sălaj, cazul șefului de Post din Marca se află încă în cercetare, iar cazul șefului de Post din Plopiș a ajuns în cursul zilei de azi la Compartimentul Control Intern, urmând ca în perioada următoare Buruian Vasile să fie audiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.