Senator Pop Gheorghe: Alocațiile de stat nu sunt pomeni electorale

3,5 milioane de copii vor avea alocațiile mărite de la 1 august datorită parlamentarilor PSD!

• Majoritatea parlamentară a votat încă din luna decembrie DUBLAREA ALOCAȚIILOR tuturor copiilor, dar PNL s-a opus de fiecare dată dublării alocațiilor pentru toți copiii din România și a respins, a blocat, a contestat legea la Curtea Constituțională pentru a nu intra în vigoare. Curtea Constituțională a respins toate încercările liberalilor de blocare a acestor drepturi acordate pentru binele copiilo! Alocațiile de stat NU sunt POMENI (așa cum au fost catalogate de Orban & Co).

❗❗❗ Copiii nu au nicio vină și nu este moral să fie victimele unui război politic! Drepturile lor legale trebuie respectate și acordate, nu trebuie tranzacționate ca la piață!

• Dublarea alocațiilor copiilor reprezintă un stimulent pentru economie, nu o povară!
Banii în plus vor fi cheltuiți pe bunuri și servicii pentru îngrijirea și educația copiilor, astfel se vor reîntoarce la stat prin venituri mai consistente din taxe și impozite.

✔️ Legea redactată și votată de parlamentarii PSD prevede de la 1 august creșterea alocațiilor de la 150 de lei la 300 de lei pe lună pentru copiii cu vârsta între 2 și 18 ani și de la 300 de lei la 600 de lei pe lună la copiii mai mici de 2 ani sau copiii cu dizabilități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.