Senatorul Critian Lungu cere clarificări printr-un memoriu rectoratului UBB Cluj

Mă uit la această postare pe pagina oficială a UBB și mă întreb dacă Rectoratul UBB format din: prof. univ. dr. DANIEL DAVID, prof. univ. dr. Corin BRAGA, prof. univ. dr. Dan LAZĂR, conf. univ. dr. Cristian LITAN, prof. univ. dr. Bálint MARKÓ, conf. univ. dr. Alexandra MUȚIU, prof. univ. dr. Adrian PETRUȘEL, prof. univ. dr. Călin RUS, conf. univ. dr. Christian SĂCĂREA, conf.univ.dr. SOÓS ANNA și prof. univ. dr. IOAN BUCUR sunt de acord cu ea?

Dacă acești profesori, sub care mare parte din noi am crescut intelectual și spiritual, cred cu adevărat că:
1. Genul unui copil este un concept diferit de sexul biologic al acelui copil și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași. Deci, că „genul” unui copil nu trebuie să corespundă neapărat sexului biologic?
2. Sexul biologic dobândit la naștere nu ar trebui să eticheteze persoanele drept “femeie” sau “bărbat”, ci fiecare copil ar trebui singur să își aleagă dintre zecile de tipuri de gen, inventate de susținătorii teoriei de gen, în funcție de preferința personală?
3. Un copil care este născut cu organe sexuale masculine nu înseamnă neapărat că este băiat, ci poate să fie din punct de vedere al „sexului” băiat, dar din punct de vedere al „genului” fată sau să aibă un gen fluid (o zi fată, o zi băiat, a treia zi din nou fată s.a.m.d.)?
5. Fiecare copil poate să își aleagă genul și să fie: băiat sau fată, fără ca sexul biologic să conteze, iar simpla clamare a unui gen (neurmată de nici un fel de operație de schimbare de sex biologic), ar trebui acceptată de societate și de instituțiile statului în sensul preschimbării actelor de identitate conform genului și nu sexului biologic (de exemplu: astralgender, agender, demigender, heliogender etc.)? Da, asta doresc susținătorii acestei teorii să fie scris în actele copiilor din România!
6. Studenții care sunt născuți băieți, dar clamează că sunt, de fapt, fete, ar trebui acceptați în competiții sportive la UBB rezervate doar fetelor sau posibilitatea acestor băieți să utilizeze toaletele și dușurile fetelor din interiorul clădirilor UBB, pt. că ei simt că sunt, de fapt, fete?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *