Senatorul USR, Cosmin Viașu, va fi condus pe ultimul drum duminică, la cimitirul ortodox din Zalău

Moartea senatorului USR-PLUS, Cosmin Cristian Viașu a zguduit o comunitate întreagă, mai ales că acesta a decedat subit, în noaptea de joi spre vineri după un infarct. Deși medicii care s-au prezentat la solicitare au încercat să-l resusciteze, inima lui Cosmin Viașu nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Cosmin Viașu a fost primul președinte ales al USR Sălaj și a fost ales senator la alegerile parlamentare din 2020, fiind la primul mandat de parlamentar.

Viașu era unul dintre cei mai activi parlamentari sălăjeni, un om respectuos și cald, care ajuta pe oricine îi cerea ajutorul. Senatorul Cosmin Viașu suferea de o boală incurabilă și era vaccinat împotriva virusului SARS-COV-2.

Cosmin Viașu era căsătorit și avea 45 de ani. A absolvit Facultatea de Științe Economice a Universității din Oradea, profilul Managementul afacerilor, în anul 1998. A urmat un masterat în Managementul dezvoltării afacerilor la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Toți liderii USR-PLUS, parlamentari, senatori, europarlamentari, înfrunte cu președintele Dacian Cioloș au transmis mesaje de condoleanțe în memoria lui Viașu. La fel au transmis mesaje de condoleanță și reprezentanții celorlalte partide PSD, PNL, instituțiile județene, Prefectura Sălaj, etc.

„Vă anunțăm cu mare regret pierderea colegului și prietenului nostru, Cosmin Cristian Viașu, senator USR PLUS de Sălaj. 
Cosmin Cristian Viașu a fost o persoană extraordinară, care ne lasă un gol greu de înlocuit și o dezamăgire din cauza împrejurărilor în care s-a stins.
Un om empatic, deschis dialogului și implicat în valorile și obiectivele organizației, a știut să transmită și să insufle ideile lui tuturor colegilor.
Ne-a părăsit un om bun de care ne vom aminti mereu… Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Mulțumim pentru tot, Cristi! Sincere condoleanțe soției și familiei!
Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 23 ianuarie, la ora 13:00, la Capela Ortodoxă a Cimitirului Central din Zalău”, au transmis colegii de la USR Sălaj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *