Șimleu: Septimiu Țurcaș acuzat că a blocat o investiție de 2 milioane de euro

UNDE POATE DUCE NESIMTIREA???

Referitor la postarea live facuta de catre edilul orasului Simleu Silvaniei cu referire la locurile de casa din incinta fermei SC Carina Arvertising SRL( fosta ferma Gyulai) va arat urmatoarele:

Acest primar, din cauza caruia am pierdut o finantare de 2.000.000 € fiindca am refuzat sa-i donez jumate din actiunile firmei , incearca prin orice mijloace sa-mi opreasca investitiile. Acum promite locuitorilor ca va da locuri de casa in incinta fermei cand terenul este in litigiu, deci nu este sigur ca este al orasului, iar cladirile sunt proprietatea firmei intabulate in CF.

Este o nesimtire ca incearca sa-mi opreasca afacerea pentru faptul ca are el niste obligatii catre alti prieteni, finantatori.
Sunt institutii ale statului care sunt chemate sa verifice daca societatea functioneaza legal sau nu, acestea trebuie lasate sa-si faca treaba. Vreau sa-l informez pe tovarasul primar ca firma SC Carina Arvertising isi va desfasura activitatea in obiectivele ce le are in proprietate iar aceasta nu este o poveste de adormit copiii cum este cea cu privire la impartirea terenului pentru locuri de casa.

Dupa toate presiunile si amenintarile facute impotriva mea( taiat curent , taiat paratraznet, distrus instalatia electrica,bransat alte persoane pe instalatia mea de incinta,etc) nu am cedat si nu voi ceda, cu toate ca primarul Septimiu Catalin Turcas se lauda ca are toate institutiile la degetul mic si ma va termina asa cum a mai terminat si pe altii. Ar fi mai bine daca ne-ati spune ce a facut timp de 16 ani, nu ce va face in urmatoarele 2-3 luni din ultimul mandat.

Ar fi interesant sa ne spuna de ce a fost trimis in judecata;cu cat a prejudiciat cetatenii orasului;care ii sunt complicii;cate terenuri, apartamente si case are cumparate si din ce bani; care i-a fost salariul in aceasta perioada; ca sa putem face si noi un calcul si sa invatam de la dansu cum devii din sarac bogat peste noapte.
SA-ȚI FIE RUȘINE!!!

Sursa text: Facebook Cristi Opris 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.