Șimleu Silvaniei: Primarul Țurcaș începe demolarea garajelor

Primăria Orașului Șimleu Silvaniei, condusă de liberalul Septimiu Țurcaș a pus gând rău garajelor din cartierul Gării, care majoritetea sunt folosite în alt scop de cât pentru parcarea autoturismului. Sunt construcții neîngrijite, folosite pe post de beci, depozit de obiecte diverse, buticuri.

Primarul Septimiu Țurcaș le-a dat șimleuanilor un ultimatum încă de acum doi ani, când le-a dat ocazia să își reabiliteze aceste construcții. Pentru că nu au respectat indicațiile, edilul Țurcaș nu mai stă pe gânduri și intră cu buldozerele pentru a le demola.

În locul acestor garaje infecte, vor fi construite spații de parcare moderne și generoase, amenajate inclusiv cu iluminat public modern, mobiler urban, o investiție care va îmbunătății mult aspectul zonei.

„În urmă cu aproape doi ani ne propuneam degajarea coșmeliilor din cartierul Gării. După discuții intense cu reprezentanții asociației de proprietari am convenit că proprietarii își vor amenaja cămările de lemne și vor schimba aspectul urât de azi în ceva rezonabil. Au rămas doar promisiuni. Am hotărât continuarea acțiunii fără drum de întoarcere. Proprietarii își vor demola cămările și garajele pentru a reamenaja zona … dacă nu … o să le demolăm noi contra cost. În ultimele fotografii este un concept a ceea ce dorim să făcem”, transmite pe o rețea de socializare primarul Șimleului, Septimiu Țurcaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.