Sindicatele acuză parlamentarii USR-PLUS, că vor să introducă „sclavia”

Cea mai puternică confederație sindicală din Romania, Cartel Alfa și-a convocat de urgență liderii filialelor județene, întâlnirea având loc undeva în vestul țării. Ce a pus pe jar confederația este proiectul de lege depus la Parlament de către USR – Plus, privind flexibilizarea muncii, adică munca cu ora, tura continuă și posibilitatea disponibilizării la cheremul patronilor, fără aviz și fără consultarea sindicatelor.

„Niște kkti scremuți din incestul serviciilor, consideră că de asta i-au trimis românii în Parlament să legifereze sclavia, la fel ca și pentru negrii în America anului 1619, pe moșiile corporațiilor și a multinaționalelor”, ne-a transmis unul din liderii filialei județene.

De asemenea un mesaj transmis celor care vor fi disponibilizați de la Tenaris, să nu semneze nici un act fără consultarea gratuită a avocaților puși la dispoziție de filiala sălăjeană!

Cartel Alfa Sălaj în colaborare cu o casă de avocatură, oferă consultanță gratuit pe acesta temă tuturor disponibilizaților de la Tenaris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.