ȘOC: Primarul Zalăului Ionel Ciunt are 65% în sondajele comandate chiar de PNL

O informație care a venit să zguduie scena politică din Sălaj a fost făcută public chiar de unul dintre liderii PSD, consilierul județean Alin Demle – secretarul general al PSD Sălaj. Demle atrage atenția printr-un mesaj postat pe Facebook, că oricât de mult s-ar lupta partidele de opoziție (PNL USR și PLUS) și că ori cât de multe jigniri ar publica în mediul online, primarul Ionel Ciunt are un scor de circa 65% intenție de vot chiar în sondejele comandate de PNL. Acest scor spulberă opoziția și-l plasează automat pe Ionel Ciunt cu prima șansă la câștigarea alegerilor locale din toamnă.

„Există în ultimele 2-3 luni postări pe facebook în care se încearcă punerea într-o lumină proastă a primarului municipiului Zalău, domnul Ionel Ciunt.

Asta demonstrează că democrația funcționează. E normal să fie asș din moment ce acesta are peste 65% în sondajele de opinii comandate, chiar de adversarii politici ai domnului primar. Se întâmplă peste tot în lume aceste lucruri, acolo unde democrația funcționează. Partidele politice, anumite persoane implicate sau nu politic, postează pe facebook păreri, opinii sau chiar jigniri în speranța că dacă, dacă primarul Ciunt va mai scîdea și măcar 1-2 procente în sondaje.

Cei 65% trebuie să privească aceste postări ale opoziției (chiar și prin persoane așa zis neafiliate politic) ca și simple „declarații politice” și să înțeleagă că o democrație autentică are nevoie chiar și de așa ceva. Nu jigniți (chiar dacă sunteți jigniți) acceptați părerile și opiniile celorlalți și înțelegeți frustrarea unora, pentru că 65% chiar doare … Înțelepciune vă doresc tuturor”, este mesajul postat pe facebook de secretarul general al PSD Sălaj, Alin Demle.

One thought on “ȘOC: Primarul Zalăului Ionel Ciunt are 65% în sondajele comandate chiar de PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.