Șofer de 34 de ani din Maramureș care mirosea a alcool urmărit în trafic și blocat de polițiști

Refuz de recoltare și conducere fără permis – Zalău

Sâmbătă noaptea, la ora 02:45, polițiștii  Biroului Rutier au încercat să oprească în trafic, pe Bulevadrul Mihai Viteazu, din Zalău,  folosind semnalele acustice și luminoase, un autovehicul, care circula în zona Cuprom.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalelor și și-a continuat deplasarea înspre localitatea Crișeni.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar pe Pasarela CFR, autoturismul a fost blocat în trafic de un alt echipaj al Poliției Municipiului Zalău.

La volanul autovehicului a fost identificat un bărbat, de 34 de ani, din Sighetu Marmației, județul Maramureș, care le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile franceze.

Întrucât, șoferul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul Etilotest, însă a refuzat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde acesta a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice.

În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, șoferul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, în perioada 24.08-21.11. 2021.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru conducere fără permis și refuz de recoltare probe biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *