Șoferi prinși în trafic fără permis sau auto neînmatriculat

Conducere fără permis – municipiul Zalău

La data de 19 octombrie a.c., ora 08:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, pe strada Sărmaș, un bărbat care nu deține permis de conducere conduce un autoturism.

Polițiștii de ordine publică s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana reclamată. Este vorba de un bărbat, de 32 de ani, din Zalău, care a recunoscut că ar fi condus autoturismul pe strzile din municipiul Zalău, fără a deține permis de conducere.

Conducere auto neînmatriculat- municipiul Zalău

La data de 19 octombrie a.c., la ora 10:15, la intersecția Drumului Județean 191C cu Șoseaua de centură a municipiului Zalău, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un autoturism neînmatriculat.

La volanul autovehiculului a fost identificat un bărbat, de 36 de ani, din Zalău, iar din verificările polițiștilor, a reieșit că autovehiculul condus fusese radiat din circulație în luna februarie a anului 2020.

Conducere fără permis și uz de fals- Cehu Silvaniei

La data de 19 octombrie a.c., ora 14:05, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și uz de fals, după ce un tânăr a prezentat polițiștilor un permis fals.

Polițiștii au oprit în trafic pe o stradă din Cehu Silvaniei un autoturism, iar la volanul căruia a fost identificat un tânăr, de 21 de ani, din Cehu Silvaniei.

Conducătorul auto a prezentat polițiștilor un permis de conducere, aparent emis de autoritățile române, care, însă s-a dovedit a fi fals, deoarece tânărul nu figura în bazele de date ca fiind posesor de permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducere fără permis și uz de fals.

Conducere fără permis și a unui vehicul neînmatriculat- comuna Crișeni

La data de 19 octombrie a.c., ora 14:10, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău au depistat în trafic un tânăr, din comuna Crișeni care conducea un moped fără a fi înmatriculat sau înregistrat.

De asemenea, tânărul nu poseda permis de conducere.

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal întocmit, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Conducere cu permisul suspendat- Cehu Silvaniei

La data de 19 octombrie a.c., ora 18:28, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat, din București, care avea dreptul de a conduce suspendat.

Conducătorul auto a prezentat polițiștilor o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, a cărei valabilitate era până la 22 septembrie a.c., acesta având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.