Spectacol al democrației în PSD Sălaj: 10 persoane în lupta internă pentru Parlamentare

PSD Sălaj face spectacol în aceste zile prin modul în care a decis să îți desemneze candidații pentru alegerile parlamenare. Astăzi la ora 12.00 a expirat termenul de depunere a candidaturii pentru alegerile interne din PSD Sălaj. Nu mai puțin de 10 persoane și-au depus dosarul de candidatură – 4 persoane pentru Camera Deputaților și 6 persoane pentru Senat.

Termenul limită pentru depunerea listelor finale a candidaturilor este 22 octombrie. Luptă strânsă, personalități, oameni noi și tineri, așa se aleg candidații PSD pentru parlamentare.

Pentru Camera Deputaților candidează: medicul ortoped Florian Neaga (fost consilier județean PSD), inginerul Sergiu Panie (vicepreședinte CJ Sălaj), inginerul Florin Florian (șeful ISC și fost prefect) și primarul comunei Cristolț – Cheșeli Ioan.

Pentru Senat candidează: Pop Gheorghe – senator în funcție, inginerul Călin Forț (administrator public Zalău), primarul ales al Comunei Bobota – Dorin Gorgan, primarul Comunei Letca – Dorel Man, Claudiu Bujor – secretar PSD Zalău și profesorul Ovidiu Costinaș – președinte TSD Sălaj.

„S-a finalizat etapa de depunere a candidaturilor, avem colegi noi care și-au arătat intenția de a candida la alegerile parlamentare. Este o ofertă valoroasă pe care PSD-ul o face electoratului sălăjean.

Mi s-a oferit această posibilitate de a candida pe un loc eligibil la parlamentare chiar de către conducerea centrală, dar am ales să continui proiectele din municipiu, mai ales că am primit votul covârșitor din partea zălăuanilor.

Decizia finală o vom lua în Comitetul Politic Județean al PSD Sălaj din care fac parte 115 membri, urmând ca lista finală să fie aprobată în Comitetul Politic Național”, a transmis președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.