Strategia PNL, paralelă cu nevoile românilor

Grupul Consilierilor Locali PNL au început campania electorală și caută motive pentru a-și ataca contracandidații, în special pe primarul Zalăului.

După ce la nivel central prioritatea liberalilor este de a-și plasa clientela politică pe funcții de conducere, iar la nivel local continuă această strategie, PNL-iștii vehiculează tot felul de neadevăruri, crezând că în acest fel vor atrage voturi.

Domnilor consilieri liberali, credeți că asociind numele primarului cu problemele financiare ale unui club privat o să vă crească procentele electorale.

Folosiți o tehnică electorală depășită crezând că “rostogolind” mereu, mai ales în mediul online, minciuni și dezinformări veți crea în opinia cetățenilor ideea că “poate o fi ceva”.

Cetățenii pe care vreți să îi dezinformați sunt mult mai inteligenți decât credeți și au realizat neputința și incapacitatea voastră de a avea soluții la problemele reale care există în societate.

Dacă sunteți de bună credință solicitați guvernului PNL să nu mai blocheze proiectele depuse de administrația locală a Municipiului Zalău. Voi știți, dar vă mai spunem odată, că toate proiectele Primăriei Municipiului Zalău, inclusiv finanțarea sportului, se fac cu respectarea strictă a legislației în vigoare.

Bătăliile electorale vin și trec. Pentru conducerea administrației locale este important ca dezvoltarea municipiului să continue, aceasta însemnând Fapte, NU Vorbe.

Comunicat transmis de PSD Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.