Surse: Șeful IPJ Sălaj, Mihăilă Florin promovat pe funcția de rector al Academiei de Poliție

Deși hulit de sindicate, cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Serctor 1 București, cercetat disciplinar de Direcția Control Intern din MAI, vizat de mai multe acuzații în ceea ce privește activitatea desfășurată la Academia de Poliție – Comisia de Etică, la comanda IPJ Sălaj, Mihăilă Florin a fost promovat de ministrul Marcel Vela – PNL, împuternicit pe funcția de rector al Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza – București.

Este un gest și o decizie contrat tuturor semnalelor trase atât de sindicatele din Poliție, cât și de jurnaliști care au redat în detaliu problemele cu care se confruntă Mihăilă Florin.

Să finalizăm într-o notă simpatică, se pare că elicopterul SMURD de la ISU Sălaj a fost cel care l-a „ridicat” în carieră, inclusiv pe această înaltă funcție.

Pentru a ajunge șef în Poliția Română trebuie să fi  fost colegul de școală a ministrului Lucian Bode

Se pare că pentru Guvernul PNL, nu a contat profesionalismul sau experiența, liberalii au ținut cont doar de faptul că Mihăilă Florin a fost coleg de clasă cu ministrul Lucian Bode – președintele PNL Sălaj, fiind singura calitate îndeplinită de Mihăilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.