Sute de elevi sălăjeni au participat la proiectul „Ziua Armatei României în școli”

În cadrul proiectului „Ziua Armatei României în școli”, în perioada 18-20 octombrie, reprezentanții Biroului Informare-Recrutare au fost prezenți la cinci școli din județul Sălaj: Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Zalău, Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău, Școala Gimnazială „Silvania” din Șimleu Silvaniei, Colegiul Național „Simion Bărnuțiu” din Șimleu Silvaniei și Liceul Sportiv „Avram Iancu” din Zalău.

La eveniment au participat militari de la Centrul Militar Județean Sălaj, Batalionul 317 Sprijin Logistic „Voievodul Gelu” din Zalău, Regimentul 69 Artilerie Mixtă „Silvania” din Șimleu Silvaniei și un elev de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

   „Am avut cu toții deosebita plăcere de a relaționa cu elevii începând cu clasa 0 și până la clasa a XII-a, le-am oferit toate informațiile necesare despre profesia militară, misiunile în teatrele de operații și viața de elev/student în instituțiile militare de învățământ. Ne-am bucurat de entuziasmul și curiozitatea acestora, am răspuns cu drag întrebărilor și am stabilit să ne întâlnim și cu alte ocazii”, au transmis reprezentanții Centrului Militar Județean Sălaj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.