Tâlhar din Meseșenii de Jos, prins și reținut de Poliție

Un tânăr, din comuna Meseşenii de Jos, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, faptă comisă în afara localității Meseșenii de Jos, a fost prins de poliţişti. Cel în cauză a fost reţinut.


La data de 30 iunie a.c., ora 11.25, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Zalău au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Benesat, despre faptul că în noaptea de luni spre marţi (29 spre 30 iunie a.c., în jurul orei 3.00), în timp ce efectua o cursă de taxi pe direcția Zalău-Crasna, o persoană necunoscută de sex masculin pe care o transporta la destinație l-a rugat să oprească. În momentul când a oprit, clientul l-a deposedat prin violență de telefonul mobil după care a fugit.

Verificările efectuate poliţişti au dus în scurt timp la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani, din comuna Meseșenii de Jos.

Telefonul a fost recuperat și restituit păgubitului.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, tânărul a fost reţinut şi  depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.

Miercuri, 1 iulie a.c., va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea luării unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.